+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu


Kályhás

Képzési időtartam: 9 hónap
Ha szeretnél kályhát, kandallót, kemenceépítét építeni és gyönyörű alkotásokat létrehozni, akkor jelentkezz kályhaépítő képzésünkre!
Képzési díj:
320.000 Ft
Vizsgadíj:
75.000 Ft

Szakma leírása:
Napjainkban már nagyon sok háztartás visszatér a kályhás tüzelésre. Egy szép kályha nem csak meleget ad, hanem szépségének köszönhetően pompás dekorációként is szolgál. A tanfolyam elvégzésével a hagyományos és modern kályhaépítési techinkákat sajátíhatod el elméleti és főként gyakorlati oktatásunkon. Megtanulhatod a kályhák, cserépkályhák, kandallók és kemencsék szakszerű tervezését, anyagbeszerzését és kivitelezését is.

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Kályhás (OKJ 32 582 07) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Langó Teréz
Képzési tanácsadó
06 70 779 74 07 (munkaidőn kívül is)

Nézd meg a képzésünket képekben

Nézd meg hogyan zajlik nálunk a képzés