+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Gépészet - Elektronika

CNC gépkezelőAz egyik legkeresettebb műszaki szakma, amellyel biztosan eltud majd helyezkedni a hazai és a külföldi munkaerőpiacon egyaránt! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Elektromos gép- és készülékszerelőElektromos berendezések, háztartási és kisgépek szerelése és üzemeltetése végezhető a szakmával!

Elektronikai technikusÖsszetett műszaki és gyengeáramú elektrotechnikai, vezérléstechnikai műszerész és programozó munkákat végez.  

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő)A szaképzett emelőgépkelező az anyagmozgatási munkák elvégzéséhez használt emelőgépeket kezeli, ellenőrzi és működteti...

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető)Számos munkához elvárás a targoncavezetői végzettség, más állásoknál pedig előnyt jelent a megléte. Végezd el nálunk, hogy ne...

Épületgépész technikusA következő 100 leggyorsabb jelentkezőnek 45.000Ft kedvezményt biztosítunk, és ajándékba adjuk a szakmához elengedhetetlen ADR és 1-es kategóriás Tűzvédelmi szakvizsgát is! Eddigi tanulóink száma több mint 475 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló (ÉV)Igazán keresett szakma, hiszen minden építési engedélyhez kötött építmény műszaki átadásnál szükség van egy szakemberre, aki...

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló (ÉV) + Erősáramú berendezések felülvizsgálója (EBF)Komplex csomagos képzésünkkel a két szakmát 50.000 Ft kedvezménnyel elvégezheted!

Erősáramú berendezések felülvizsgálója (EBF)Igazán keresett szakma, hiszen minden építési engedélyhez kötött építmény műszaki átadásnál szükség van egy szakemberre, aki...

Erősáramú elektrotechnikusAz erősáramú energetikai hálózat üzemeltetését és a villamosenergia-gazdálkodás nyomon követését végzi.  

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőHazai és külföldi viszonylatban egyaránt nagy hiányszakma a CO hegesztő!

Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelőEddigi tanulóink száma több mint 85 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálóA gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló üzemeltetési tanácsot ad a felhasználók számára a meglévő berendezéshez.....

Gépi forgácsolóIgazán keresett műszaki szakma, amely elvégzésével CNC gépkezelőnek is tanulhat! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Gépi forgácsoló + CNC gépkezelőKomplex csomagos képzésünkkel a két szakmát akár 130.000 Ft kedvezménnyel elvégezheted! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

HegesztőEddigi tanulóink száma több mint 150 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelőFigyelem! Az itt feltüntetett áraink budapesti hétvégi csoportjainkra nem érvényesek! Eddigi tanulóink száma több mint 2295 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés- szerelőEddigi tanulóink száma több mint 1140 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő + Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés szerelőFigyelem! Az itt feltüntetett áraink budapesti hétvégi csoportjainkra nem érvényesek! Eddigi tanulóink száma több mint 2200 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelőKisfeszültségű villamos fogyasztásmérő berendezéseken és a közvilágításon szerelési, javítási, karbantartási munkákat...

Kisfeszültségű FAM kábelszerelőFeszültség alatti kábelszerelést végez (ki-, bekötés, összekötő szerelés, leágazó szerelés).

Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelőA kisfeszültségű villamos fogyasztómérők karbantartását és hibaelhárítását végzi a hálózat kikapcsolása nélkül...

Kisfeszültségű szabadvezeték hálózati FAM szerelőA kisfeszültségű szabadvezeték hálózatokat javítja és karbantartja a hálózat kikapcsolása nélkül.

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőEddigi tanulóink száma több mint 295 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő + Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelőKomplex csomagos képzésünkkel a két szakmát 100.000 Ft kedvezménnyel elvégezheted!

Megújuló energiatermelő berendezés üzemeltetőjeRendelkezel villanyszerelői végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal? Ha igen, végezd el ezt a szakmai továbbképzést, hogy...

Villámvédelmi felülvizsgálóRendelkezel villanyszerelői végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal? Ha igen, végezd el ezt a szakmai továbbképzést, hogy...

VillanyszerelőFigyelem! Az itt feltüntetett áraink budapesti hétvégi csoportjainkra nem érvényesek!  Páros akciónk keretében 15.000Ft-ot elengedünk a tanfolyami díjakból! Eddigi tanulóink száma több mint 2470 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelőEzzel a szakmával vízszerelőként dolgozhatsz! Itt mindent megtanulhatsz a víz és csatornahálózat kiépítéséről, berendezések...

Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelőHa rendelkezel már Víz-, csatorna- és közmű- rendszerszerelő előképzettséggel és szeretnéd bővíteni tudásodat, képezd magad...