+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Gépészet - Elektronika

Elektromos gép- és készülékszerelőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 80.000 Ft-ot!

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő)Korlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 10.000 Ft-ot!

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető)Korlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 20.000 Ft-ot!

Épületgépész technikusKorlátozott ideig még a tavalyi kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 100.000 Ft-ot!

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló (ÉV)Igazán keresett szakma, hiszen minden építési engedélyhez kötött építmény műszaki átadásnál szükség van egy szakemberre, aki...

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló (ÉV) + Erősáramú berendezések felülvizsgálója (EBF)Februrában még a kedvezményes áron végezheted el a két képzést egyben! Ne maradj le, spórolj meg 50.000 Ft-ot!

Erősáramú berendezések felülvizsgálója (EBF)Igazán keresett szakma, hiszen minden építési engedélyhez kötött építmény műszaki átadásnál szükség van egy szakemberre, aki...

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 50.000 Ft-ot!

Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 45.000 Ft-ot!

Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálóKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 25.000 Ft-ot!

HegesztőKorlátozott ideig még a tavalyi kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 25.000 Ft-ot!

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelőFigyelem! Az itt feltüntetett -70.000 Ft AKCIÓ kizárólag hétköznapi csoportjainkra érvényes!

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés- szerelőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 55.000 Ft-ot!

Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő + Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés szerelőA két klímás szakma mellé INGYEN adjuk az ADR és a Tűzvédelmi szakvizsgát is! Jelentkezz kecskeméti helyszínünkre, és további 50 000 Ft kedvezményt adunk az itt feltüntetett árainkból!

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőKorlátozott ideig még a tavalyi kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 25.000 Ft-ot!

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő + Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelőKorlátozott ideig még a tavalyi kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 100.000 Ft-ot!

Megújuló energiatermelő berendezés üzemeltetőjeKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 50.000 Ft-ot!

Villámvédelmi felülvizsgálóKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz 30.000 Ft-ot!

VillanyszerelőAz itt feltüntetett -25.000 Ft AKCIÓ kizárólag hétköznapi csoportjainkra érvényes! A szakma mellé INGYEN biztosítjuk a 8-as...

Víz csatorna és közmű szerelő + Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, a 2 szakma árából most még megspórolhatsz akár 15.000 Ft-ot!

Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 85.000 Ft-ot!

Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelőKorlátozott ideig még a tavalyi -20% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzésünkre! Ne maradj le, most még megspórolhatsz akár 55.000 Ft-ot!
Ajánló
 • -50% kedvezmény
  Boltvezető képzés FÉLÁRON!
  Részletek
 • Intenzív Bádogos képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Ács képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Burkoló képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Kőműves képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Tetőfedő képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Szárazépítő képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
Bezárás