+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Gépészet - Elektronika

Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő képzésEddigi tanulóink száma több mint 85 fő. A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!

HegesztőEddigi tanulóink száma több mint 160 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő képzés (Klímaszerelő képzés)Ezen képzés váltotta fel az OKJ rendszerben Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő képzést, melyben tanulóink száma több mint 2850 fő volt. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!!

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés- szerelő képzésRáépülő képzés, meglévő szakirányú végzettség szükséges! Szükséges szakmai előképzettség: Hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő (4 0732 07 02), vagy Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő (34 582 05) Eddigi tanulóink száma több mint 1160 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza,mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő képzésEddigi tanulóink száma több mint 500 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!!

Villanyszerelő képzésA szakma szakmairánya: Épületvillamosság Eddigi tanulóink száma több mint 3000 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!!

Víz- és csatornarendszer-szerelőEzzel a szakmával vízszerelőként dolgozhatsz! Itt mindent megtanulhatsz a víz és csatornahálózat kiépítéséről, berendezések...