Kérdésed van? Hívj! 06-70-424-2330
Minőségi képzés minősített képzőtől.

youtube
 
Jelentkezési határidő:
Kunszentmiklós
Érdeklődj telefonon!
Időtartam: 4 hónap
Képzési díj: 235.000 Ft
Vizsgadíj: 75.000 Ft
Képzési tanácsadónk:
Lázár Csilla Noémi
lazar.csilla@matrixoktatas.hu
0670/411-8031 (munkaidőn kívül is)
Bácsi Orsi
bacsi.orsi@matrixoktatas.hu
0670/603-8278 (munkaidőn kívül is)

IGEN ÉRDEKEL, kérem hívjanak vissza!
Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Üzenet:*


 

Ha jól bánsz a láncfűrésszel és nem félsz az épp dőlő fától, és mindezek mellett egy vállalkozást is alapítanál, akkor gyere és tanuld ki nálunk ezt a szakmát.

Fakitermelő OKJ 31 623 01

A tanfolyam során megismerkedhetsz az erdei növényekkel, valamint azok gondozásának folyamatával. Önálló vállalkozás indításához, akár pályázatokhoz is adhat neked mind elméleti, mind pedig gyakorlati alapot egyaránt a képzés.

Intézményünk már 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így a tanfolyam szervezésében, valamint annak lebonyolításában kellő ismeretekkel rendelkezünk. Az órákat agrárszakemberek tartják, illetve az ő összeállított anyagaiból fogsz tanulni.

A tanfolyam időtartama 3 hónap. A konzultációkon való személyes kötelező érvényű megjelenések számát az előzetes tudásszint - felmérés eredménye határozza meg. Nyomtatott és elektronikus módon is fogsz segédleteket kapni, melyek a sikeres tanulmányok célját szolgálják. Pozitívuma, hogy akár munka vagy épp család mellett is tudsz szakmát szerezni.

A felkészüléshez a képző elektronikus tananyagot biztosít. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor.

A képzés sikeres elvégzésével jogosulttá válsz gépkezelői jogosítvány kiváltására. Bővebben itt olvashatsz róla >>

A tanfolyam 3 témakör köré épül:

  • gallyazás, darabolás
  • fakitermelés
  • növénytan és vállalkozási ismeretek


A jelentkezés feltételei:

  • 8. általános iskolai végzettség
  • egészségügyi alkalmasságról igazolás. Nyilvántartásba vételi szám: E-000188/2014/ A069Érdekel, de még bizonytalan vagy...

Ez teljesen természetes, de nem kell félned. Nálunk elõre megnézheted mire fogsz beiratkozni! Ingyenes óralátogatásra képzési tanácsadónknál jelentkezhetsz.

Használd ki a lehetőségeket!

EUROPASS: Ha külföldi munkavállalásra készülsz a képzés után, akkor az EUROPASS nagy segítségedre lesz, ugyanis sikeres vizsgát követően ezt nálunk igényelheted az általad kért nyelven, amely egy idegen nyelvű bizonyítvány, amely igazolja képesítésed.

Kedvezményeink:

  • 10.000.- Ft kedvezmény jár Neked, ha a barátaiddal / ismerőseiddel együtt jelentkezel valamelyik képzésünkre
  • 20.000.- Ft kedvezmény jár minden végzett tanulónak egy másik képzés elkezdése esetén

Ezt mondták mások

Természetesen a bizonyítvány megszerzése volt a cél, így mást nem mondhatok, mint pozitívumokat!
Mindezen túl objektíven is meg tudom ítélni, hogy kitűnő választásnak tartom az intézményt!

Miért is? Mert annak ellenére, hogy alkalmanként több, mint 2 és fél órát utaztam Baranyából, nem csalódtam semmiben. Felkészült, jófej tanárokkal találkoztam, és hadd tegyek külön említést Rudi tanár úrról, aki végig kísérte a 4 hónapot, és minden segítséget megadott ahhoz, hogy csiszolja, esetleg kibővítse tudásunkat, ezáltal készítve fel minket a vizsgákra! Köszönet érte!
Sokáig tanakodtam, hogy jelentkezzek-e tanfolyamra, és ha igen akkor hova? Végül Kunszentmiklósra esett a választásom, és ennek nagyon örülök! Közelebb is lett volna alkalmam a lakhelyemhez, de úgy érzem utólag így kerek a történet.

A neten böngészve találtam az intézményre, és a weboldal is profinak tűnt, illetve a hozzászólások és referenciák is pozitívak voltak. Tehát nem rokon, barát,ismerős ajánlotta a Mátrixot, egyszerűen a weboldal is elég meggyőző. Ami a legnagyobb fenntartás volt választásom elején, az az általános nézet, miszerint a hasonló intézmények csak a pénzre hajtanak, a tanuló másodlagos. Nos ez itt nem így van!!! Úgy éreztem igenis fontos az ismeret anyag elsajátítása, és a maximális felkészítés a vizsgákra!!! Jó magam 41 évesen, fő és mellékállás mellett végeztem el kitűnőre, és ez nem ment volna ha nem kapok meg minden segítséget az iskolától....! Na de néhány mondtatot ígértem röviden, úgy hogy..........Köszönet!!!!!!"

F. János - Sásd
Ez most indul!Bezárás