+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Ajándék a Heim Pál Gyermekkórház lakói részére

 

Kedves Követőink/Tanulóink/Szülők!

 

A december egy varázslatos hónap, ami a szeretetről, adakozásról, meghittségről szól.

Akinek van gyermeke nagyon jól tudja, hogy milyen kis izgatottak ilyenkor, hiszen jön a Télapó. Vajon mit fog hozni? Kapok valamit? Fog hozni virgácsot?

Ha még nincs gyereked, akkor biztosan élénk él még benned is ez az érzés, amikor tisztítottad a csizmádat, kitetted az ablakba és annyira izgatott voltál, hogy nem tudtál elaludni. Ezek bizony nagy dolgok egy gyermek életében.

A Mátrix-Oktatás és a MátrixSuli egy szuper kezdeményezés kapcsán szeretne Télapó segéde lenni, viszont ebben a Ti segítségetekre is szükségünk van!

Gyűjtést szervezünk a Heim Pál Gyermekkórház számára. Amire szükségünk van: ÚJ JÁTÉKOK. Nagyon fontos csak új játékot vihetünk be! Amennyiben a pénzbeli támogatás mellett döntenél adománygyűjtő perselyinknél ezt is megteheted. A befolyt összegből játékokat fogunk vásárolni a gyermekeknek.

Ezek a gyereket csak egy valamit szeretnének kérni a Mikulástól, hogy hazamehessek a kórházból. Sajnos ezt nem tudjuk teljesíteni. Viszont szebbé tehetjük a bent töltött napjaikat. Kérjük segítsetek nekünk, hogy egy picit elvarázsolhassuk őket és megfeledkezzenek róla, hogy hol is vannak!

Várjuk felajánlásaitokat kirendeltségeinken 2021.12.05-ig.

Köszönettel:

Mátrix-Oktatás és MátrixSuli